Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.......

Μπορεί ο χειμώνας να μη λέει να μας αφήσει,αφού και σήμερα χιόνιζε στο χωριό,εμείς,όμως,που μετρούσαμε μία μία τις μέρες που απομένουν για να φύγει και να έρθει η πολυπόθητη άνοιξη(που θα βγούμε επιτέλους στην αυλή.........)τον αποχαιρετήσαμε σήμερα (ημερολογιακά τουλάχιστον γιατί κυριολεκτικά......μάλλον θα αργήσουμε).

Θυμηθήκαμε όσα έγιναν το χειμώνα που μας πέρασε και θέλουμε να τα κρατήσουμε στο μυαλό και την καρδιά μας γιατί μας έκαναν χαρούμενους,ευτυχισμένους κ.τ.λ.




Αλλά και κάποια άσχημα πράγματα που έγιναν και θέλουμε να τα διώξουμε για πάντα από το μυαλό μας γιατί μας έκαναν να αισθανόμαστε λύπη,φόβο κ.τ.λ.




Ευτυχώς βέβαια που τα ευχάριστα ήταν πολύ περισσότερα γι αυτό φτιάξαμε κολάζ για να πούμε αντίο στο χειμώνα και να τον ευχαριστήσουμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.





Κι επειδή συνέχιζε να χιονίζει και οι φατσούλες ήταν κολλημένες στα τζάμια περιμένοντας <<να σταματήσει πια να χιονίζει γιατί το βαρέθηκαν το χιόνι>>,
είπαμε κι ένα μαγικό ξόρκι μήπως και καταφέρουμε να το σταματήσουμε για να φέρουμε την άνοιξη:

Άμπρα κατάμπρα
Ξου ξου ξου ξου
να φύγει ο χειμώνας
χου χου χου χου
Άμπρα κατάμπρα
Ξου ξου ξου ξου
Η άνοιξη να ρθει
ζουμ ταρα ζουμ!!!

To χιόνι σταμάτησε τελικά λίγο πριν φύγουμε.
Όσο για την άνοιξη λέτε αύριο να έρθει...;
Δεν ξέρω αν το ξόρκι μας είναι τόσο ισχυρό,αλλά τα ζουμπουλάκια μας πάντως στις γλάστρες μαρτυρούν πως δεν είναι και τόοοοοοσο μακρυά!!!


 

8 σχόλια:

  1. Αντίο!!!!!Πολύ όμορφες οι δραστηριότητές σας, αποχαιρετήσαμε κι εμείς το χειμώνα σήμερα ελπίζοντας η άνοιξη να είναι καλύτερη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμαρφα που περάσατε!!!Και τώρα την Άνοιξη είμαι σίγουρη θα περάσετε ακόμα πιο τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχαία ξαναπέρασα...Που πήγε το σχόλιο μου;;;;Ελεγα και γω το Αντιο μου...χαχα παει ο μπλογκερρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΧΕΧΕ ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ,,ΑΠΛΑ ΦΕΤΟς ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥς ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΟΥΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σας εκει θα ερθει πιο γρηγορα,οποτε στειλτε τη και σε μας τους ορεινους!!

      Διαγραφή