Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ !!!

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μας έβαλε την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου η συνάδελφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη.
Η κα Ιωάννα με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας,ήρθε στο νηπιαγωγείο μας και μας διάβασε το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών
<< Η Μπουγάδα του Αι Βασίλη>>.

Τα παιδάκια και των 2 τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας την περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία,καθώς αρκετά από αυτά ήδη γνώριζαν τα βιβλία της και ήταν πολύ χαρούμενα που θα συναντούσαν από κοντά μια συγγραφέα.

Η κα Ιωάννα αφού πρώτα μας εκμυστηρεύτηκε για τη νύχτα που πέρασε στο σπίτι του Αι Βασίλη,μας διάβασε το παραμυθάκι της,με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Κι αφού διαβεβαίωσε όλα τα παιδάκια μας ότι το όνομά τους υπάρχει στη λίστα του Αι Βασίλη, στη συνέχεια τραγούδησε μαζί μας το τραγουδάκι από το παραμύθι

Υπέροχο ν'ανοίγεις πακετάκια
που μέσα τους υπάρχουνε
πανέμορφα δωράκια!!

κι έπαιξε μαζί μας όμορφα παιχνιδάκια.

Πάρτε κι εσείς μια γεύση....


















Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα!!

Τα παιδιά αφού την ευχαρίστησαν,χάρισαν στη κα Ιωάννα ένα βιβλίο με ζωγραφιές,στο οποίο είχαν ζωγραφίσει ένα άλλο παραμύθι της <<Το κόκκινο ακορντεόν>> και της είχαν γράψει τις ευχές τους.

Εμείς στη συνέχεια ζωγραφίσαμε το παραμύθι και ντύσαμε τον Αι Βασίλη κάνοντας μια όμορφη ομαδική εργασία για να στολίσουμε το σχολείο μας.


Σας ευχαριστούμε πολύ κα Ιωάννα για την επίσκεψη και τα όμορφα πράγματα που κάνατε μαζί μας!!!
Ελπίζουμε κι εσείς να περάσατε όμορφα μαζί μας!!



4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες στιγμές για παιδάκια, νηπιαγωγούς και φυσικά για την αγαπημένη μας συγγραφέα!Μπράβο και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή